Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

de koningin elisabethwedstrijd

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Klara Live

Klara Live op 21 januari: bariton Konstantin Krimmel

klassieke muziek

vr 21 jan. - 9:41

Die schöne Müllerin van Franz Schubert in een recital met de jonge Duits-Roemeense bariton Konstantin Krimmel en pianist Daniel Heide. De opname werd gemaakt in het klooster van Vilabertran in Catalonië voorbije zomer.
bariton Konstantin Krimmel

Konstantin Krimmel is een bariton van 28 jaar, hij is van Duits Roemeense afkomst. Hij won de voorbije jaren verschillende belangrijke prijzen in liedwedstrijden zoals de Internationaler Helmut Deutsch Liedwettbewerb.
Liedrecitals gaf hij sindsdien in onder meer  de Kölner Philharmonie,  de Oper Frankfurt, in Wigmore Hall in Londen. Sinds de herfst van 2021 begint een belangrijke nieuwe fase in zijn carrière want hij maakt nu deel uit van het ensemble van de Bayerische Staatsoper in München. Pianist Daniel Heide is een gedroomde liedbegeleider en wordt deze dagen gevraagd voor recitals met grote liedzangers en opkomende sterren zoals deze bariton.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet