Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Late Night Shift

Late Night Shift met Julia Holter!

blijf verwonderd!

do 3 okt. - 2:46

Op 3 oktober 2019 neemt de Amerikaanse componiste en multi-instrumentaliste Julia Holter Klara even over. Zij is dan tussen 22u en middernacht de curator van Late Night Shift. Julia kiest voor ons o.m. avantgarde pop van John Maus, klassieke koormuziek van Olivier Messiaen, Italiaanse folk van Simone Forti, Tirzah's uitgepuurde lofi r&b en John Cage in de versie van Robert Wyatt. Late Night Shift met Julia Holter, tune in joh!
Op 3 oktober 2019 neemt de Amerikaanse componiste en multi-instrumentaliste Julia Holter Klara even over.
We mogen ook exclusief een stuk laten horen uit het concert dat Julia vorige maand gaf in Eupen op het Meakusma festival. Het concert op 7 september van de Tashi Wada Group FEAT. JULIA HOLTER & COREY FOGEL in de Pfarrkirche Sankt Nikolaus, dat werd opgenomen en gemixed door Christoph Albertijn.
We mogen ook exclusief een stuk laten horen uit het concert dat Julia vorige maand gaf in Eupen op het Meakusma festival. Het co

We mogen ook exclusief een stuk laten horen uit het concert dat Julia vorige maand gaf in Eupen op het Meakusma festival. Het co

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet