Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Klara Live

Laurie Anderson rechtstreeks in Klara Live

do 1 dec. - 10:24

Laurie Anderson is één van de iconen van de Amerikaanse experimentele kunstscène. Ze komt naar Bozar op donderdag 1 december en Klara Live is er rechtstreeks bij.
Laurie Anderson
© Ebru Yildiz
Haar debuutalbum Big Science uit 1982 geldt nog steeds als grensverleggend. Het nieuwe muziek-festival Ars Musica liet zich inspireren door Big Science en haalde Laurie Anderson naar Brussel. Donderdag 1 december staat ze samen met Brussels Philharmonic in Bozar en Klara Live is er rechtstreeks bij. Ze brengen twee werken: Songs for Amelia Earhart, waarbij Anderson aan de hand van het logboek van de pilote haar poging rond de wereld te vliegen reconstrueert, en Downpour, een liedcyclus met improvisaties. Downpour werd speciaal gearrangeerd voor het Ars Musica festival van dit jaar en is gebaseerd op het album Landfall dat Anderson samen met het Kronos Kwartet uitbracht in 2018. Een topavond voor de avontuurlijke luisteraar, donderdag 1 december, 20.00 u, Klara Live met Nicole Van Opstal.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet