Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

de koningin elisabethwedstrijd

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Afbeelding van het programma: The Original Soundtrack met Clara De Decker & Robin Broos

The Original Soundtrack met Clara De Decker & Robin Broos

Luister naar de mooiste kerstfilmmuziek

blijf verwonderd!

do 24 dec. - 10:54

Kerstmis betekent ook... kerstfilms! Zeker in 2020, nu de familiefeesten geschrapt zijn. Met de juiste filmmuziek kan je ook een kerstavond in eigen bubbel opluisteren. Robin Broos - co-presentator van The Original Soundtrack en auteur van het gelijknamige weetjesboek - stelde een playlist samen met de warmste kerstfilmmuziek.
Home Alone

Er zijn kerstfilms. Er zijn films waarin het toevallig kerst is. En er zijn kerstscènes in films die helemaal niet over kerst gaan. Dan zijn er slingers, ballen en lichtjes. En de nodige Jingle Bells, ook in de score.

Deze playlist start met de instant kerstklassieker Somewhere in My Memory uit Home Alone. Dan gaat het van La La Land over Love Actually, tot Edward Scissorhands en Die Hard. En een gekke finale door C-3PO en R2-D2! Voor elk wat wils, perfect op de achtergrond tijdens de hoofdschotel op kerstavond. Of uitgeteld in de zetel na té veel kroketten.

The Original Soundtrack - het boek - is uitgegeven bij Borgerhoff & Lamberigts, ligt nu in de boekhandel en is te bestellen op theoriginalsoundtrack.be.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet