Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Afbeelding van het programma: Music Matters

Music Matters

Marco Beasley te gast in Music Matters

blijf verwonderd!

zo 13 feb. - 21:25

Van 18 tot en met 20 februari loopt 'FestiVita!': het Brussels Early Music Festival. Italiaanse tenor Marco Beasley brengt muziek uit de Italiaanse renaissance. Music Matters met Marco Beasley, op donderdag 17 februari.
Marco Beasley

De tweede editie van het "FestiVita! Brussels Early Music Festival" nodigt je uit op een reis door de oude muziek. Dit van 18 tot en met 20 februari 2022 in de Cercle Royal Gaulois, het prestigieuze pareltje voor kunst en literatuur in het hart van Brussel. De privé-salons van deze historische plek in het Warandepark openen uitzonderlijk de deuren voor het publiek voor een bal en acht bijzondere concerten.

Op het programma staan concerten van onder meer Il Gardellino, het Ensemble WOLF en Anthony Romaniuk, ...  en ook Italiaanse tenor Marco Beasley neemt je mee op een muzikale en dansende reis door het hartje van de Italiaanse renaissance.

Composities van Monteverdi, Caccini, maar ook van Beasley zelf komen aan bod. Tenor Marco Beaslyey deelt het podium met Fabio Accurso (luit), Stefano Rocco (barokgitaar), Mauro Durante (percussie) en Lieselotte Volckaert (dans). "Il Giardino del Canto", zaterdag 19 februari om 18 uur tijdens FestiVita!. Meer informatie en tickets vind je via deze link.

Herbeluister het gesprek in Music Matters hieronder. 

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet