Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Music Matters

Music Matters op 28 oktober met Jan Van Outryve

blijf verwonderd!

wo 28 okt. - 0:10

De nieuwe productie van Zonzo Compagnie, "Hush", een nieuw componistenportret rond Henry Purcell, zou zaterdag in première gaan. Dit gaat helaas wegens de strengere coronamaatregelen niet door. Geen makkelijke tijden. En laat dit nu ook net zo geweest zijn in de tijd van Purcell. Een gesprek met luitist Jan Van Outryve, woensdag 28 oktober in Music Matters.
Luitist Jan Van Outryve

Hush, de nieuwe voorstelling van Zonzo Compagnie, is een componistenportret rond Henry Purcell voor iedereen vanaf 6 jaar. 

Via een miniatuurversie van een oud theater word je meegenomen in de droomwereld van Henry Purcell in. Terwijl Henry als luchtgeest het spektakel gadeslaat, zet een zangeres de poorten naar de verbeelding open. Ze neemt je mee in droombeelden of 'masks' die Purcell creëerde voor het theater. Een multimediale voorstelling, waarvoor een Belgisch-Canadees team werd ingezet om Henry's magische universum weer te geven.

Luitist Jan Van Outryve staat samen met Lieselot De Wilde/Julie Calbete (sopraan) en Anne Niepold/Benjamin Macke (accordeon) op het podium.

De voorstellingen worden herpland naar een latere datum. Iets om naar uit te kijken!

Herbeluister het gesprek met Jan Van Outryve in Music Matters hier:

 

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet