Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

de koningin elisabethwedstrijd

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Ontdek het zomeraanbod van Klara

blijf verwonderd!

di 14 jun. - 3:48

Klara pakt vanaf eind juni uit met slechts één programma: De Zomer van Klara. De presentatoren gidsen je door de zomer met prachtige muziek en vele verhalen, van de vrouwen van Benjamin Britten en het bonte leven van Molière.
De Zomer van Klara

Eric Rinckhout vertelt de geschiedenis van de Riviera (ook als podcast beschikbaar op VRT NU en in de Klara-app). Eminente jazzcats laten je in de serie Unforgettable kennismaken met hun favoriete liveconcerten. Klassieke musici delen vertellingen van overal ter wereld. Liesbet Vereertbruggen laat cultuurhistorische verhalen over de zwaan horen. Sara Debroey nam in bossen en velden vogelgeluiden op met ornithologe Barbara De Coninck.

En dankzij Klara zit je ook deze zomer op de eerste rij van de grootste festivals van de klassieke muziek en de jazz, zoals MA, Laus Polyphoniae en Jazz Middelheim. Klara's paradepaardje van de zomermaanden is het Walden Festival, op 16 en 17 juli in Brussel. Klassiek, hedendaags, jazz, niet-westers en new classical vormen de ingrediënten van een avontuurlijk zomerfestival voor jong en oud, een initiatief van de makers van het Klarafestival. Het concept? Genieten van muziek in al haar verscheidenheid, op verschillende podia in en rond het unieke Brusselse Leopoldpark. Een strijkkwartet, oedspelers, flamencogitaristen, virtuoze jazzmusici en mysterieuze soundscapes … op het Walden Festival maak je het allemaal mee. Met een strooien hoedje op.

De Zomer van Klara: dat is een zomer lang genieten van de heerlijkste muziek en straffe verhalen!

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet