Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Overal Klassiek ook in uw kot!

klassieke muziek

wo 1 apr. - 11:27

Iedereen Klassiek is terug en heet nu… Overal Klassiek! Sander De Keere trekt in 'Overal klassiek' normaal gezien door Europa in het spoor van de grote componisten. Door de recente gebeurtenissen is reizen door Europa momenteel niet mogelijk. Maar 'Overal Klassiek' gaat gewoon verder: ook in uw kot!
Blijf samen met Sander in uw kot

Na twee seizoenen van Iedereen Klassiek is onze Klara-presentator Sander De Keere terug met een derde seizoen in een nieuw jasje. Dit keer trekt Sander naar verschillende steden op zoek naar historische of mysterieuze plekken die te maken hebben met klassieke muziek.  Vandaar ook de titel: Overal Klassiek!

De nieuwe videoreeks 'Overal Klassiek' is tot stand gekomen door Sander zijn grote fascinatie voor de tastbaarheid van de geschiedenis - en wat daar al dan niet van bewaard is gebleven.

Zelfs op vakantie ga ik vaak op zoek naar huizen, graven of gebouwen die iets te maken hebben met het leven van een componist. Door die plaatsen te bezoeken sta je soms oog in oog met wat anders zo ver weg lijkt. Dat gevoel wil ik ook bereiken met onze nieuwe videoreeks 'Overal Klassiek'.

— Sander De Keere
'Overal Klassiek' in Wenen werd mede mogelijk gemaakt door Toerisme Oostenrijk.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet