Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Afbeelding van het programma: Berg en Dal

Berg en Dal

Pat Donnez praat met Ruslandkenner Pieter Waterdrinker

blijf verwonderd!

ma 24 jan. - 5:00

“Historisch besef is primordiaal en gaat er tegenwoordig op achteruit. De parate kennis die we nodig hebben om te kunnen reflecteren op wat er in de wereld gebeurt is minder geworden. Er is nu wel het internet, maar als dat uitvalt zijn we leeg.”
Pieter Waterdrinker

Pieter Waterdrinker woont in Moskou. In zijn weinig aan de verbeelding latende autobiografische roman Tsjaikovskistraat 40 neemt hij de lezer mee op een duizelingwekkende trip door de Russische geschiedenis en door zijn eigen leven. Zijn laatste roman, De rat van Amsterdam, is een vlijmscherp en vernietigend portret van het huidige Nederland en Europa op drift. Stilistisch spierballenvertoon. Maar ook – gelukkig – een zinderendverhaal over liefde, altijd maar de liefde, het eeuwige verlangen en geluk.

Berg en Dal met Pieter Waterdrinker op 30 januari van 10 tot 11 uur op Klara, klara.be en de Klara-app. Nadien kan je de podcast van het gesprek herbeluisteren in de VRT NU-app.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet