Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Afbeelding van het programma: In Stilte

In Stilte

Pat Donnez praat met Virginie Platteau, cultuurjournalist en stiltezoeker

blijf verwonderd!

za 31 okt. - 3:30

Klara maakt het stil.
Virginie Platteau en Pat Donnez

Virginie Platteau werkt als cultuurjournaliste en is al jaren gefascineerd door de kracht van stilte, bij uitstek als voorwaarde voor het creatieve proces. Voor studiedagen, hogescholen, verenigingen en galerieën geeft ze lezingen over kunst en stilte. En nu op Klara.

Pat Donnez praat en luistert en maakt het stil met Virginie Platteau van 11 tot 12 uur op zondag 1 november. U kan het gesprek herbeluisteren op Klara, klara.be en de Klara-app. Nadien is de uitzending nog 4 weken lang te herbeluisteren via de site en de Klara-app.

Het gesprek met Virginie Platteau kan ook gedownload worden als podcast. U kan het terugvinden in de lijst van Berg en Dal. De Podcasts van Berg en Dal kan u vinden via Apple Podcasts, iTunes, Google Podcasts, de Klara-app en via RSS in zo ongeveer alle andere toepassingen. De voorbije seizoenen zijn op die manier nog helemaal beschikbaar.

Of u kan deze aflevering ook via de audiospeler hieronder beluisteren of downloaden via een druk op de 'klik hier'-tekst onderaan de audiospeler.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet