Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Afbeelding van het programma: Pompidou

Pompidou

Pompidou dinsdag 11 februari 2020

kunst & cultuur

di 11 feb. - 8:32

Nicky Aerts praat met Els Dietvorst over haar overzichtstentoonstelling in het M HKA. Christophe Vekeman las het nieuwe boek van Jeroen Brouwers. Toneelgezelschappen Stan en Kloppend Hert verbreden het theaterrepertoire in Move (on).
Els Dietvorst, Dooltocht/ A desperate guest to find a base for hope, 2019, bister op simili japon, 63.5 x 70.5 cm

In het M HKA vindt de eerste overzichtstentoonstelling van de Antwerpse kunstenares Els Dietvorst plaats, Dooltocht/ A desperate guest to find a base for hope.

Jeroen Brouwers verraste de wereld met een nieuw boek. In 'Cliënt E. Busken', verschenen bij Atlas Contact, verblijft het hoofdpersonage op de gesloten afeling van een instelling. Christophe Vekeman las het boek.

De theatergezelschappen tg Stan en Kloppend Hert sloegen de handen in elkaar voor Move (on). Negen acteurs en dansers met uiteenlopende achtergronden vonden elkaar in de taal en het werk van de Britse toneelauteur Dennis Kelly. Frank Vercruyssen vertelt er meer over.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet