Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Pompidou

📲 Pompidou dinsdag 3 december 2019

kunst & cultuur

zo 1 dec. - 11:00

Nicky Aerts zit vandaag aan tafel met Brigitte Herremans, zij ging voor ons naar de nieuwe expo in Villa Empain. Gaea Schoeters zal het hebben over haar eerste ‘ Dead Ladies Show’ en Joséphine Vandekerckhove vertelt ons over de nieuwe COBRA expo.
Gaea Schoeters

Brigitte Herremans ging kijken naar de expo ‘Verlaten woningen van Beiroet’. Gregory Buchakjian ging samen met Valérie Cachard op zoek naar een artistieke benadering voor de verlaten gebouwen in Beiroet, die bestemd zijn voor de sloop. ‘Verlaten woningen van Beiroet’ is nog te zien tot 5 januari 2020 in Villa Empain.

Gaea Schoeters presenteert haar eerste ‘Dead Ladies Show’. Het werd een avondvullend spektakel over drie opmerkelijke vrouwen die blijvende verwondering verdienen. ‘Dead Ladies Show’ is te zien op 4 december in Passa Porta.

Joséphine Vandekerckhove is één van de curatoren van 'Copyright COBRA: fotografie, film en drukwerk', een expositie die een minder bekende kant van de toonaangevende kunstenaarsgroep belicht. 'Copyright Cobra: fotografie, film en drukwerk' is nog te zien tot 15 februari 2020 in Vandenhove.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet