Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Afbeelding van het programma: Pompidou

Pompidou

Pompidou donderdag 28 februari 2019 LIVE in Bozar

kunst & cultuur

ma 25 feb. - 7:00

Een hele uitzending over de tentoonstelling 'Bernard van Orley, Brussel en de Renaissance'. Live vanuit Bozar in Brussel, met Chantal Pattyn.
Bernard van Orley, Portrait de Marguerite d’Autriche

Chantal Pattyn gaat live vanuit Bozar waar net de tentoonstelling 'Bernard van Orley, Brussel en de Renaissance' is geopend. De tentoonstelling kadert in 'De eeuw van Breugel', een ode aan de zinderende 16e eeuw. De eeuw van boerenbruiloften en gevallen engelen. Een tijd van religieus tumult en bruuske omwentelingen. De aarde staat niet stil en de zon wentelt er niet om heen. 

Ingrid De Meûter en Veronique Bücken, de curatoren van de tentoonstelling vergezellen Chantal Pattyn aan tafel samen met Brusselse stadsgids Roel Jacobs

Volgt u Pompidou al via Facebook en Instagram?

Klik hier en bekijk wat Pompidou te bieden heeft op Facebook
Klik hier en bekijk wat Pompidou te bieden heeft op Instagram

Download de podcast

Deze aflevering is tot 2 weken na de uitzending herbeluisterbaar via de Klara-app én is ook beschikbaar als podcast. Op die manier kan u uitzendingen ook downloaden en bewaren voor later.

De podcasts van Pompidou kan u vinden via Apple Podcasts, iTunes, Google Podcasts en via RSS in zo ongeveer alle andere toepassingen.

Of u kan deze aflevering ook via de audiospeler hieronder beluisteren of zeer eenvoudig downloaden via een druk op de 'klik hier'-tekst onderaan de audiospeler.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet