Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Pompidou

Pompidou donderdag 7 november 2019

kunst & cultuur

zo 3 nov. - 11:00

Vandaag is Pompidou opnieuw live op de boekenbeurs. Ivo Victoria komt het hebben over zijn nieuwe boek, en Gaea Schoeters en Christophe Vekeman lazen elk voor ons een boek.
Ivo Victoria schrijft een eerbetoon aan zijn moeder

Alles is oké’, zo heet het nieuwe boek van Ivo Victoria. Hij brengt een laatste hommage aan zijn moeder, ooit een bevlogen lerares die besloot op te staan tegen een demonische directeur. Haar levensverhaal werd omgesmeed tot een heroïsche tragikomedie, vooraleer die samen met haar verdwijnt. ‘Alles is oké’ verscheen bij Lebowski.

Gaea Schoeters las voor ons ‘Vind me’, de langverwachte opvolger van bestseller ‘Call me by your name’ van André Aciman. Het boek speelt zich vijftien jaar na de allesbepalende zomer af, en toont opnieuw dat Aciman een meester is in het ontleden van gevoel en verlangen. ‘Vind me’ verscheen bij Ambo Anthos.

Christophe Vekeman herontdekt voor ons het werk van Godfried Bomans. In de reeks ‘Gedundrukt’ van uitgeverij Van Oorschot worden 320 meesterlijke pagina's gebundeld tot ‘De brandmeester’, waarin het enorme talent van Bomans tot uiting komt. ‘De brandmeester is verschenen bij Van Oorschot.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet