Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Afbeelding van het programma: Pompidou

Pompidou

Pompidou is terug

kunst & cultuur

ma 4 sep. - 3:00

Pompidou wordt vanaf september afwisselend gepresenteerd door Chantal Pattyn en Nicky Aerts. In de eerste week komen kunstenaar Michaël Borremans, sopraan Claron McFadden en organist Bernard Foccroulle langs. Ook internationale kunstenaars als Olafur Eliasson en Tracey Emin zijn erbij.

Pompidou is er terug vanaf maandag 4 september. Chantal Pattyn praat dan met Michaël Borremans over zijn nieuwe tentoonstelling bij Zeno X. Ook Franky Devos komt langs, de nieuwe directeur van Vooruit.

Op 5 september is het de beurt aan Nicky Aerts. Ze duikt in het leven van Mata Hari met sopraan Claron McFadden, maar ook in het 15de-eeuwse liedboek Leuven Chansonnier met Bart Demuyt.

Later in de week komen onder meer organist Bernard Foccroulle en fotodetective Hans Aarsman langs.

Ook enkele vertrouwde recensenten maken deze week hun opwachting. Sam Steverlynck ging kijken naar nieuw werk van Olafur Eliasson in Oudenburg. Christophe Vekeman stelt werk van de Franse schrijfster Leïla Slimani voor en Catherine Vuylsteke brengt de nieuwe roman van Salman Rushdie mee.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet