Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Afbeelding van het programma: Pompidou

Pompidou

Pompidou maandag 17 februari 2020

kunst & cultuur

ma 17 feb. - 16:00

Nicky Aerts praat met Anneleen Van Offel over haar debuutroman ‘Hier is alles veilig’. Brigitte Herremans las het nieuwe boek van Nir Baram, en Karen Verschooren stelt de nieuwe editie van Artefact in Leuven voor.
Anneleen Van Offel

Hier is alles veilig is de debuutroman van Anneleen Van Offel, verschenen bij Lebowski. Het verhaal is een aangrijpende roadtrip door een land dat onder hoogspanning staat. Van Offel reisde hiervoor meermaals naar Israël en sprak er met soldaten en hun familie.

De politieke onrust in Israël staat ook centraal in 'Aan het einde van de nacht', het nieuwe boek van Nir Baram dat verscheen bij De Bezige Bij. Midden-Oosten-experte Brigitte Herremans las het boek.

Artefact is het jaarlijkse kunstfestival van kunstencentrum STUK in Leuven, waarin hedendaagse kunst, actualiteit en maatschappelijke uitdagingen centraal staan. Curator Karen Verschooren koos dit jaar voor het thema 'Alone, together'. Prangende vragen over eenzaamheid zijn er geen taboe. 

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet