Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Pompidou

📲 Pompidou maandag 2 december 2019

kunst & cultuur

zo 1 dec. - 11:00

Chantal Pattyn praat vandaag met Lisaboa Houbrechts over haar nieuwe voorstelling, Jo Van Den Berghe brengt een eerbetoon aan Juliaan Lampens en Pieter T'Jonck trok naar een tentoonstelling van choreograaf William Forsythe.
Lisaboa Houbrechts

Lisaboa Houbrechts maakt in samenwerking met Toneelhuis haar nieuwe voorstelling ‘Breugel’. Ze duikt in de ontstaansgeschiedenis van De Dulle Griet en spint een web van verloren gegane verhalen. ‘Breugel’ gaat op 6 december in première bij Toneelhuis

Jo Van Den Berghe brengt een eerbetoon aan de overleden architect Juliaan Lampens. Hij laat een omvangrijk oeuvre achter waarin de artistieke waarde van architectuur centraal staat. Op 14 december vindt er een eerbetoon plaats in De Singel.

Choreograaf William Forsythe komt naar December Dance in Brugge, maar er loopt ook een tentoonstelling rond zijn werk in het Museum Folkwang in Essen.  Pieter T'Jonck ging kijken.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet