Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Afbeelding van het programma: Pompidou

Pompidou

Pompidou op dinsdag 2 mei

kunst & cultuur

di 2 mei - 3:00

Chantal Pattyn kijkt uit naar het Kunstenfestivaldesarts in Brussel, met directeur Christophe Slagmuylder en theatermakers Pieter De Buysser en Thomas Bellinck.

Van 5 tot 27 mei 2017 loopt het Kunstenfestivaldesarts in Brussel. Ook dit jaar staan er heel wat creaties van avontuurlijke podiumkunstenaars uit alle hoeken van de wereld op het programma. Directeur Christophe Slagmuylder stelt de nieuwe editie voor, samen met twee kunstenaars die nieuw werk presenteren tijdens het festival.

Pieter De Buysser trekt voor zijn nieuwe voorstelling 'The tip of the tongue' naar het Planetarium in Brussel. Een sprookje tussen de sterrenstelsels over de politieke en wetenschappelijke werkelijkheid van nu.

Thomas Bellinck onderzoekt de rol van digitale media in het controleren van migratiestromen richting Europa. 'Simple as ABC 2' is eerst te zien tijdens Op.Recht Mechelen en later op KFDA.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet