Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Pompidou

Pompidou op dinsdag 21 maart

kunst & cultuur

di 21 mrt. - 2:09

Kurt Van Eeghem krijgt Frank Westerman over de vloer. Catherine Vuylsteke blikt vooruit naar het Passa Porta Festival en Christophe Vekeman brengt de nieuwe essaybundel van Jeroen Brouwers mee.

Frank Westerman onderzoekt hoe Nederland de voorbije vijfentwintig jaar veranderd is in zijn boek 'In het land van de ja-knikkers' (Querido Fosfor). In deBuren doet hij uit de doeken waar zijn reislust vandaan komt, een literaire avond die aansluit bij de documentairereeks Made in Europe van Canvas en VPRO.

De Noorse schrijfster en antropologe Erika Fatland is te gast op het Passa Porta Festival. Catherine Vuylsteke las haar recentste boek 'Sovjetistan' (De Geus), waarin Fatland door vijf voormalige Sovjetrepublieken reist: Turkmenistan, Kazachstan, Tadzjikistan, Kirgistan en Oezbekistan.

In de essaybundel 'De laatste deur' (Atlas Contact) schreef Jeroen Brouwers over Nederlandse schrijvers die uit het leven stapten. Dertig jaar na de eerste publicatie verschijnt een herziene versie, met daarin ook nieuwe stukken. Christophe Vekeman las het boek.

 

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet