Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Afbeelding van het programma: Pompidou

Pompidou

Pompidou op dinsdag 22 januari 2019

kunst & cultuur

ma 21 jan. - 7:00

Chantal Pattyn praat met Marc Reugebrink over 'Zout'. Heleen Debruyne buigt zich over een nieuwe literaire hype: Sally Rooney. En Danielle van Zuijlen kijkt uit naar het openingsweekend van Kunsthal Gent.
Marc Reugebrink

Marc Reugebrink laat een nieuw boek los op de wereld: 'Zout'. Daarin staat een vreemde dorpsgemeenschap centraal, aangevoerd door Baron van Rüdersdorf Helmstadt. Het boek verscheen bij Querido.

De Ierse schrijfster Sally Rooney gaat over de tongen. In haar boek 'Normale mensen' draait het om een liefdesgeschiedenis aan het Trinity College in Dublin. Zou Heleen Debruyne het graag gelezen hebben? De Nederlandse vertaling verscheen bij Ambo Anthos.

Het voormalige Caermersklooster in Gent krijgt een nieuwe invulling als Kunsthal Gent. Het openingsweekend biedt een voorproefje van wat er de komende jaren te beleven valt. Danielle van Zuijlen vertelt er meer over.

Volgt u Pompidou al via Facebook en Instagram?

Klik hier en bekijk wat Pompidou te bieden heeft op Facebook
Klik hier en bekijk wat Pompidou te bieden heeft op Instagram

Download de podcast

Deze aflevering is tot 2 weken na de uitzending herbeluisterbaar via de Klara-app én is ook beschikbaar als podcast. Op die manier kan u uitzendingen ook downloaden en bewaren voor later.

De podcasts van Pompidou kan u vinden via Apple Podcasts, iTunes, Google Podcasts en via RSS in zo ongeveer alle andere toepassingen. 

Of u kan deze aflevering ook via de audiospeler hieronder beluisteren of zeer eenvoudig downloaden via een druk op de 'klik hier'-tekst onderaan de audiospeler.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet