Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Pompidou

Pompidou op dinsdag 31 januari

kunst & cultuur

vr 27 jan. - 11:27

Kurt Van Eeghem praat met Kees 't Hart over zijn nieuwe roman 'Wederzijds'. Claude Blondeel verdiepte zich in de waterlelies van Claude Monet en Guy Peters kijkt uit naar een festival rond jazzpianist Fred Van Hove.

Kees 't Hart heeft het in Wederzijds (Querido) over burgers die zelf het heft in handen nemen om overlast in de buurt te bestrijden.

Ross King vertelt op meeslepende wijze hoe meesterwerken tot stand kwamen. Na boeken over Michelangelo, da Vinci en Brunelleschi heeft hij het nu over de waterlelies van Claude Monet in 'Waanzin & betovering' (De Bezige Bij). Claude Blondeel las het boek.

Jazzpianist Fred Van Hove wordt 80 en kreeg tijdens Klara in de Singel de Klara Carrièreprijs. Nu wordt hij gevierd op het tweedaags festival Celebrating Free Music and Minds. Verschillende generaties jazzmuzikanten vieren het pionierswerk van Fred Van hove in vrije improvisatie, free jazz en avontuurlijke muziek. Guy Peters blikt vooruit.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet