Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Afbeelding van het programma: Pompidou

Pompidou

Pompidou op donderdag 8 november 2018 rechtstreeks vanop kunstbeurs Independent

kunst & cultuur

ma 5 nov. - 4:59

Chantal Pattyn trekt naar de opening van kunstbeurs Independent. Pompidou gaat live vanuit het Vanderborghtgebouw in Brussel.

De kunstbeurs Independent in Brussel is toe aan zijn derde editie. De beurs vindt nog altijd plaats in het Vanderborghtgebouw in Brussel, maar verschoof van april naar november.

Curator Vincent Honoré zet volop in op performance en live-beleving.  De kunstenaar staat centraal op de beurs, en één van hen is Nel Aerts. Galeries van over de hele wereld nemen deel, waaronder Mendes Wood: naast vestigingen in Sao Paulo en New York hebben ze een galerie in Brussel, geleid door Carolyn Drake. Met debatten, screenings en rondleidingen wil Independent ook een ontmoetingsplaats voor de kunstwereld zijn, en dus is MuZee-directeur Phillip Van den Bossche ook aanwezig.  En natuurlijk is dit ook de place to be voor kunstverzamelaars. Séverine Delen leidt de Collector's Circle van Independent.

Volgt u Pompidou al via de nieuwe Instagram? Klik hier en bekijk wat Pompidou te bieden heeft op Instagram

Deze aflevering is tot 2 weken na de uitzending herbeluisterbaar via de Klara-app én is ook beschikbaar als podcast. Op die manier kan u uitzendingen ook downloaden en bewaren voor later.

Of u kan deze aflevering ook via de audiospeler hieronder beluisteren of zeer eenvoudig downloaden via een druk op de 'klik hier'-tekst onderaan de audiospeler.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet