Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Afbeelding van het programma: Pompidou

Pompidou

Pompidou op maandag 29 oktober 2018

kunst & cultuur

do 25 okt. - 11:17

Nicky Aerts praat op de Boekenbeurs in Antwerpen met filosofe Alicja Gescinska en schrijver Jaap Robben. Christophe Vekeman brengt de verhalen van de Zwitserse schrijver Friedrich Dürrenmatt mee. Kom langs op de Lang Zullen We Lezen-stand in Hal 4.

Filosofe Alicja Gescinska houdt van klassieke muziek. Vorig seizoen was ze seizoensdenker bij Concertgebouw Brugge. Nu schreef ze op vraag van Festival 20/21 in Leuven het essay 'Thuis in muziek', verschenen bij De Bezige Bij. Daarin onderzoekt ze hoe muziek een rol kan spelen in ons dagelijks leven.

Jaap Robben schrijft boeken voor zowel kinderen als volwassenen. In zijn nieuwe roman Zomervacht, verschenen bij De Geus, is de dertienjarige Brian aan het woord. Hij worstelt met zijn verstandelijk en fysiek beperkte broer.

Christophe Vekeman las drie verhalen van de Zwitserse schrijver Friedrich Dürrenmatt, gebundeld als De Val / Pech / Smithy door uitgeverij Athenaeum. Een trip van een Oost-Europees politbureau langs gepensioneerde gerechtsdienaren tot de New Yorkse maffia.

Volgt u Pompidou al via de nieuwe Instagram? Klik hier en bekijk wat Pompidou te bieden heeft op Instagram

Deze aflevering is tot 2 weken na de uitzending herbeluisterbaar via de Klara-app én is ook beschikbaar als podcast. Op die manier kan u uitzendingen ook downloaden en bewaren voor later.

Of u kan deze aflevering ook via de audiospeler hieronder beluisteren of zeer eenvoudig downloaden via een druk op de 'klik hier'-tekst onderaan de audiospeler.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet