Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Pompidou

Pompidou op maandag 30 april 2018

kunst & cultuur

ma 30 apr. - 1:27

Chantal Pattyn kijkt uit naar een nieuwe editie van het Kunstenfestivaldesarts, met artistiek leider Christophe Slagmuylder en theatermakers Michiel Vandevelde en Louis Vanhaverbeke.

Op 4 mei 2018 gaat in Brussel een nieuwe editie van het Kunstenfestivaldesarts van start, een groot en warm overzicht van alles wat de hedendaagse podiumkunsten te bieden hebben. Al sinds 2007 verloopt het festival onder de auspiciën van Christophe Slagmuyler. Hij licht de selectie van dit jaar toe, met oude getrouwen als Milo Rau en Anna Rispoli, maar ook een focus op Braziliaanse podiumkunstenaars.

Louis Vanhaverbeke presenteert op het festival ‘Mikado Remix’, een voorstelling die hij maakte voor CAMPO over onze obsessie met normaal zijn.

En ook mei '68 loopt als een rode draad door het programma. In 2018 is het alweer 50 jaar geleden dat The Living Theater het publiek op het festival van Avignon choqueerde met hun ritueel theaterstuk ‘Paradise Now’. Michiel Vandevelde maakte er samen met fABULEUS een theatervoorstelling over: Paradise Now (1968-2018). Première in STUK in Leuven.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet