Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Pompidou

Pompidou op woensdag 23 mei 2018

kunst & cultuur

di 22 mei - 2:00

Chantal Pattyn praat met David Claerbout over zijn kijk op The Jungle Book en met Pieter Boons van Middelheimmuseum over de nieuwe tentoonstelling Experience Traps. Filip Tielens zag Amir Reza Koohestani op KFDA.

David Claerbout hertekende de film The Jungle Book en maakte er een nieuwe film van: 'The Pure Necessity'. Dit werk is voor het eerst te zien in België tijdens Antwerp Art Weekend bij galerie Micheline Szwajcer.

Het Middelheimmuseum in Antwerpen koopt een werk van de Amerikaanse kunstenaar Bruce Nauman aan. Dat zal ook een centrale rol spelen in Experience Traps, een tentoonstelling die aansluit bij het stadsfestival Antwerpen Barok. Hedendaagse kunstenaars gaan hierin aan de slag met elementen uit de barokke landschapsarchitectuur. Curator Pieter Boons vertelt meer.

Filip Tielens zag op het Kunstenfestivaldesarts 'Summerless', een voorstelling van de Iraanse theatermaker Amir Reza Koohestani.

Deze aflevering is tot 2 weken na de uitzedning herbeluisterbaar via de Klara-app én is ook beschikbaar als podcast. Op die manier kan u uitzendingen ook downloaden en bewaren voor later.

Of u kan deze aflevering ook via de audiospeler hieronder beluisteren of zeer eenvoudig downloaden via een druk op de 'klik hier'-tekst onderaan de audiospeler.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet