Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Afbeelding van het programma: Pompidou

Pompidou

Pompidou woensdag 13 februari 2019

kunst & cultuur

zo 10 feb. - 23:00

Chantal Pattyn praat met Roland Gunst over zijn voorstelling 'Flandria'. Christophe Vekeman las 'Veenland' en Filip Tielens komt vertellen over Ersan Mondtag.
Roland Gunst

De muzikale performance Flandria van Roland Gunst gaat in première op het festival Same Same But Different in Gent, een internationaal festival rond dekolonisatie en identiteit. 

Daisy Johnson is binnenkort te gast op het KORT-festival in Gent. Christophe Vekeman las haar verhalenbundel 'Veenland', die zich afspeelt in de moerasgebieden van Engeland. De Nederlandse vertaling verscheen bij Koppernik

Filip Tielens komt vertellen over het parcours dat Ersan Mondtag aflegt binnen NTGent. Zijn voorstelling Die Vernichtung gaat volgende week in Belgische première, zijn nieuwe voorstelling De Living speelt voor het eerst in mei. 

Volgt u Pompidou al via Facebook en Instagram?

Klik hier en bekijk wat Pompidou te bieden heeft op Facebook
Klik hier en bekijk wat Pompidou te bieden heeft op Instagram

Download de podcast

Deze aflevering is tot 2 weken na de uitzending herbeluisterbaar via de Klara-app én is ook beschikbaar als podcast. Op die manier kan u uitzendingen ook downloaden en bewaren voor later.

De podcasts van Pompidou kan u vinden via Apple Podcasts, iTunes, Google Podcasts en via RSS in zo ongeveer alle andere toepassingen.

Of u kan deze aflevering ook via de audiospeler hieronder beluisteren of zeer eenvoudig downloaden via een druk op de 'klik hier'-tekst onderaan de audiospeler.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet