Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Afbeelding van het programma: Pompidou

Pompidou

Vier samen met Pompidou de opening van Art Brussels - win duotickets

kunst & cultuur

ma 15 apr. - 24:13

Art Brussels vormt een unieke gelegenheid om de rijkheid van de artistieke en culturele scène van de hoofdstad van Europa te leren kennen, en trekt een steeds groeiend aantal verzamelaars, galeristen, museumdirecteurs en kunstliefhebbers uit de hele wereld aan. Ieder jaar in april ontvangt de beurs ongeveer 25.000 bezoekers.
Logo 37ste editie Art Brussels

Sinds 2016 vindt Art Brussels plaats in het emblematische Tour & Taxis gebouw in het hart van Brussel. In 2019 is er de lancering van een nieuwe en veelzijdige sectie, INVITED, een platform waar de steeds evoluerende kunstmarkt centraal staat en nieuwe galeriemodellen onderzocht worden. INVITED ondersteunt de jongere generaties internationale kunstgaleries waaronder ook galeries die het klassieke galeriemodel willen uitdagen. Deze sectie is voorbestemd voor galeries die nooit eerder hebben deelgenomen aan de beurs. De beurs loopt van vrijdag 26 tot en met zondag 28 april 2019, maar op donderdag 25 april 2019 is er al een 'Preview en Vernissage'. Die avond is ook Pompidou er te gast met een rechtstreekse uitzending. Chantal Pattyn praat dan o.a. met galeristen Frank Demaegd (Zeno X) en Ron Mandos, en kunstenaars Nadia Naveau en Karl Philips.

Klik hier voor meer informatie over Art Brussels.

Wedstrijd

U maakt kans om op donderdag 25 april 2019 tussen 17.00 en 18.00 uur de uitzending van Pompidou bij te wonen. Inclusief een bezoek aan Art Brussels, een drankje en een catalogus per duo.

Klik hieronder op 'neem deel' en vul het wedstrijdformulier in

Graag alleen meespelen als u op dat moment in Brussel kunt geraken. De datum en het uur van de uitzending en de rondleiding liggen uiteraard vast.

Meespelen kan tot maandagavond 15 april 2019 om middernacht.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet