Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Win tickets voor Pompidou op BRAFA 2023

wo 18 jan. - 2:18

Ga de 68ste editie van BRAFA ontdekken in Brussels Expo tijdens de uitzending van Pompidou op 30 januari.
BRAFA Art Fair 2022 - De Jonckheere © Fabrice Debatty

Over precies twee maanden kunnen verzamelaars en kunstliefhebbers de 68ste editie van BRAFA ontdekken in Brussels Expo. Acht dagen lang worden ruim 10.000 stukken die alle verschillende stijlen en periodes overspannen, aangeboden door 130 internationaal gerenommeerde galeries afkomstig uit 15 landen. 

Voor deze editie 2023 werd een thema gekozen, in samenhang met het initiatief van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, dat komend jaar aan de Art nouveau zal wijden. BRAFA zal deze stroming op de voorgrond plaatsen via diverse pijlers. De Koning Boudewijnstichting en enkele in dit domein gespecialiseerde galeries zullen uitzonderlijke Art nouveau kunstwerken voorstellen. Het tapijtontwerp van BRAFA 2023 zal gebaseerd zijn op originele tekeningen van Victor Horta en de kunstliefhebbers zullen twee ‘BRAFA Art Talks’ gewijd aan Art nouveau kunnen bijwonen.

De 68e editie van BRAFA vindt immers van zondag 29 januari tot zondag 5 februari 2023 plaats in Paleis 3 en 4 van Brussels Expo op de Heizel, waarbij 130 standhouders over de hele ruimte te bezoeken zijn.

De uitzending van Pompidou zal doorgaan op 30 januari.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet