Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Oproep: Music Matters neemt een loopje met...

Oproep: Music Matters neemt een loopje met... Blijf verwonderd!

Muziek studeren kost soms bloed, zweet en tranen. Daarom reserveert Music Matters de laatste minuut aan dat ene loopje dat er maar niet in geraakt…
© VRT rr

John Cleese in 'The Ministry of Silly Walks'

Muzikanten van gelijk welk niveau: maak een opname waarin je jezelf, het stuk dat je studeert en de reden waarom je het studeert (in functie van een les, van een concert, voor je plezier...) kort voorstelt en laat dan een korte passage horen waar je mee aan het worstelen bent. Dat mag gaan om een stuk dat je alleen speelt, maar zeker ook om een werk dat je met een groter ensemble uitvoert. Alles kan!

Dat mag een audio-opname zijn, maar uiteraard ook een filmpje. Als u die opnames maakt via de smartphone, kan u die zeer makkelijk doorsturen via de Klara-app. Die is gratis beschikbaar voor iOS en Android.
U mag natuurlijk de video ook op uw eigen Youtube-kanaal, Soundcloud-profiel, ... plaatsen. Dan stuurt u gewoon de link via de Klara-app door.

Heeft u geen smartphone, of werkt u gewoon liever via de mail, dan kan u mailen naar music@klara.be. Stuurt u ons geen link, maar echt een bestand, hou dan zeker rekening met de limiet. Bestanden boven de 8 MB kan u beter niet per mail versturen. Stuur ons dan een downloadlink naar het bestand (via WeTransfer of gelijkaardige diensten).

Music Matters

Een langoureus en genereus muziekprogramma met klassiek maar ook jazz en world. Olav Grondelaers meandert tussen allerhande ‘muziekaangelegenheden’ en zet daar waar nodig een uitroepteken. Want: music matters, muziek maakt het verschil!

Stel je hier kandidaat voor de rubriek 'Het loopje'.

Presentatie en redactie: Olav Grondelaers

Muzieksamenstelling en redactie: Marc Van Rompaey

Eindredactie: Liesbet Vereertbrugghen

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via music@klara.be

Elke zaterdag van 14 tot 18 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 4 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.