Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Playlist

Updates

blijf verwonderd!

jazz

klassieke muziek

kunst & cultuur

Home

Luister

Podcast

Berg en dal

Bannerafbeelding voor fragment

Seizoen 12, Aflevering 22

Louis De Jaeger

Met

20:36

20:36

4 maanden geleden

53 min

“We eten ons dood”, zo heet het boek dat eco-entrepreneur Louis De Jaeger schreef. Hij neemt ons mee op zijn ontdekkingsreis van New York tot de Westhoek, waarin hij laat zien dat we de wereld aan het vernielen zijn. De Jaeger – what’s in a name – heeft een missie: zoveel als mogelijk voedselbossen planten.
Maarten Koningsberger

Seizoen 12, Aflevering 21

Als jongeman droomde bartion Maarten Koningsberger van een internationale zangcarrière. Maar, hij miste toch bepaalde persoonlijkheidskenmerken, vond hij. Maarten werkt niet met ellenbogen en hij is bepaald slecht in audities doen. Die internationale carrière kwam er toch. Zonder ellenbogen, maar met zijn stem, en charisma.

22 mei 2022

52 min

Murielle Scherre

Seizoen 12, Aflevering 20

Van haar oma leerde ze: "Als ge het niet kunt wegsteken, moet ge het doen opvallen." Lingerieontwerpster Murielle Scherre steekt het allesbehalve weg. In het Frans heet een BH un soutien. Dat is precies wat lingerie moet doen, vindt Scherre, vrouwen steunen. "De mode moet ons lijf dienen en niet andersom."

15 mei 2022

52 min

Guido Vanheeswijck

Seizoen 12, Aflevering 19

Guido Vanheeswijck bewondert Socrates wanneer die zegt: ‘Ik weet dat ik niets weet.’ Dat is meer dan een tegeltjestweet. Het is misschien wel het fundament van de Europese cultuur, vindt Guido, filosoof en overtuigd christen. ‘Ik heb liever een goed gesprek met een overtuigd atheïst,’ zegt hij, ‘dan met iemand die mijn geloof aanhangt maar er nooit bij stil heeft gestaan.’

8 mei 2022

53 min

Alle afleveringen

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks het beste uit de wereld van kunst en cultuur, klassieke, jazz- en wereldmuziek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet