Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Lieven Trio: Het is de meest intieme en emotionele Bondfilm, zonder op actie te besparen."

Door Espresso
2 maanden geleden
04:38 min
Volgende afleveringen afspelen

We hebben er bijna twee jaar langer op moeten wachten, de première is vijf keer uitgesteld... maar James Bond is terug. No Time to Die is nu te zien in de cinema. Lieven Trio: "Ik ben fan van de meer gevoelige benadering van James Bond. Ze hebben Bond echt een hart en ziel gegeven."

Lieven Trio: "Er werd aangedrongen dat we zeker geen spoilers mogen weggeven." James Bond is in No Time to Die op pensioen, maar zonder actie natuurlijk geen Bondfilm. Dus komt hij toch terug in actie om een gevaarlijk biologisch wapen terug te halen nadat het gestolen is. "Het gaat ook over zijn relatie met Madeleine Swann, het hart van de film. Zij blijkt een mysterieus verleden te hebben en dat vertrouwt Bond niet helemaal."

"Het eerste halfuur vond ik fenomenaal, maar maar na een tijd zakt het toch wat in. En dat komt vooral door het scenario. Er zit veel te veel in", vertelt Lieven Trio. "En dan is de schurk ook nog eens zwak."

No Time to Die is de laatste Bondfilm voor Daniel Craig. "Hij is inderdaad wel aan vervanging toe, hij wordt minder geloofwaardig als ongenaakbare held." Ondertussen wordt er al druk gespeculeerd over de nieuwe Bond. Lieven Trio: "Lashana Lynch speelt in deze film een soort vervanger van 007. Ze doet dat best goed, dus ik zie haar dat ook wel overnemen."

Het besluit van Lieven Trio: "Ik denk dat het belangrijkste is dat ze nu een nieuw elan vinden. Een nieuwe verrassende richting voor Bond!"

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde Programma's