Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Home

Luister

Klara Select

Music matters

De vierde sleutelplaat van liesbet vereertbrugghen

De vierde sleutelplaat van Liesbet Vereertbrugghen

Door Music Matters
Bannerafbeelding voor fragment

10 dagen geleden

3 min

Het seizoen van Music Matters afsluiten, dat doen we in schoonheid. Als producer van Music Matters weet Liesbet Vereertbrugghen als geen ander hoe het programma in elkaar zit. Zij ging dit jaar haar laatste seizoen in en mag als een van haar laatste daden bij Klara, voor het pensioensleven wenkt, plaatsnemen achter de microfoon voor de laatste reeks sleutelplaten van het Music Mattersseizoen.

 

Als laatste sleutelplaat kiest Liesbet Vereertbrugghen voor What A Wonderful World van Louis Armstrong. Als jong meisje leerde ze dit lied thuis kennen en toen ze het later in een versie van BEvocal live terughoorde, wist ze dat ze dit werk met haar koor wou zingen. Dit deed ze vorige Kerst op pianobegeleiding van Vincent Goris, niet toevallig de muzieksamensteller van Music Matters. 

 

Liesbet koos als opname van What A Wonderful World voor een opname van Louis Armstrong zelf, waarin hij ook een korte inleiding geeft vooraf. Beluister hierboven waarom Liesbet Vereertbrugghen voor deze sleutelplaat koos en aanhoor haar afsluitende woorden over de wonderlijke en minder wonderlijke kanten van deze wereld.

 

Met deze wonderlijke sleutelplaat sluiten we een wondermooi seizoen Music Matters af. In september kan u ons terug van maandag tot donderdag horen op Klara tussen 12u en 14u. En vergeet niet: Music Matters, muziek maakt het verschil!

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde Programma's

Blijf op de hoogte

& wees als eerste bij voor tickets, meet and greets of gewoon de nieuwe podcasts.

Volg ons op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet