Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
LUNALIA 2020 geannuleerd vanwege Corona

LUNALIA 2020 geannuleerd vanwege CoronaKunst & Cultuur

Het voorjaarsfestival van Festival van Vlaanderen Mechelen zou normaal gezien van 25 april tot 10 mei de stad Mechelen inpalmen onder het motto ‘Beethoven op de maan’. Wegens de coronacrisis werd er beslist dat LUNALIA 2020 in deze periode niet kan doorgaan.
Affichebeeld Lunalia 2020

Lunalia 2020

Directeur Jelle Dierickx: "De gezondheid van de bevolking gaat voor en we kunnen nu ook al vele projecten niet meer garanderen. Het doet pijn, maar we hebben geen keuze. We bekijken de optie of we in het najaar een Beethovenhappening organiseren maar het is te vroeg om concreet te zijn daaromtrent. We hopen om in het najaar Beethoven alsnog naar de maan te kunnen brengen en ons publiek de hoge artistieke standaard te geven die ze van ons gewend zijn."

De komende dagen wordt er rechtstreeks contact opgenomen via e-mail en telefoon met de betrokken tickethouders. In overleg met de artiesten bekijkt men in een later stadium de mogelijke organisatie van één of meerdere artistieke acties in het najaar.

Meer informatie over Lunalia 2020 vindt u hier.

Espresso

Espresso, uw ochtendradio met pit! Ontwaak met rustige muziek, blijf op de hoogte van het culturele leven in Vlaanderen en ontdek wat Klara vandaag voor u in petto heeft.

Presentatie: Clara De Decker / Greet Samyn

Samenstelling: Vincent Goris/ Joris Preckler

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via espresso@klara.be

Elke weekdag van 06 tot 09 uur via Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 24 uur lang te herbeluisteren via de site en de app.