Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Herbeluister of download Trio van 16 juni: Marshallplan voor Africa?

Herbeluister of download Trio van 16 juni: Marshallplan voor Africa?Blijf verwonderd!

debat met John Vandaele, Philip Verwimp & Geert Laporte

Trio 16 juni: Marshallplan voor Afrika

De EU houdt er zich vooral mee bezig, lokale warlords te betalen om Afrikaanse migranten in Afrika af te stoppen. Angela Merkel kwam een tijd geleden met het idee van een Marshallplan voor Afrika. Wat komt ervan terecht? Valt er op het continent te concurreren tegen de Chinezen? En hoe valt het discours van twee N-VA-ministers, Theo Francken (terugduwen, mensenrechten omzeilen,…) en Philippe Muyters (migranten naar hier halen! We hebben ze nodig!) te rijmen?

Werner Trio in debat met Geert Laporte (afgevaardigd beheerder denk-en doetank ECDPM), journalist John Vandaele en specialist ontwikkelingseconomie Philip Verwimp (ULB).

Deze aflevering is tot en met vrijdag 20 juli 2018 herbeluisterbaar via klara.be en de Klara-app én is ook beschikbaar als podcast. Op die manier kan u uitzendingen ook downloaden en bewaren voor later.

Of u kan deze aflevering ook via de audiospeler hieronder beluisteren of zeer eenvoudig downloaden via een druk op de 'klik hier'-tekst onderaan de audiospeler.

Podcast Trio - zaterdag 16 juni 2018
Klik hier om dit audiobestand te downloaden

Trio

Werner Trio ging tot de zomer van 2018 in trio met twee gasten over wat goed of fout loopt en beter kan in de wereld van vandaag. Vanaf september 2018 verschoof Werner Trio naar de vrijdagavond en ging het programma 'Vrijdag' van start.

Presentatie: Werner Trio

Samenstelling: Marc Vandemoortele en Werner Trio

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via trio@klara.be

Een aantal afleveringen van Trio kan nog steeds gedownload worden als podcast.