Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Luister naar 'Mulisch'

Luister naar 'Mulisch'Kunst & Cultuur

Eindelijk komt u alles te weten over Harry Mulisch. Nicky Aerts en Christophe Vekeman kammen zijn werk uit in vier afleveringen. Ze krijgen daarbij hulp van een panel aandachtige Mulisch-lezers, onder wie Joost de Vries, Gaea Schoeters en Herman Brusselmans.
© Paul Levitton

Download nu de Klara-podcast 'Mulisch'.

In 2020 is het precies tien jaar geleden dat de Nederlandse schrijver Harry Mulisch overleed. Tijdens Klara in deSingel grasduinden Christophe Vekeman en Nicky Aerts door zijn oeuvre met een panel aandachtige Mulisch-lezers. Ze lieten zich daarbij leiden door enkele markante uitspraken van de schrijver.

Patricia Beysens en Eddy Aelbrecht zorgen voor muziek.

De vier afleveringen zijn te horen op Klara, klara.be en de Klara-app, van maandag 2 tot en met donderdag 5 november 2020, telkens van 17 tot 18u.

Maar de integrale reeks van deze special stellen we ook beschikbaar als aparte podcast-reeks. U kan die o.a. vinden via Apple Podcasts (iTunes) , Google Podcasts, Spotify en uiteraard ook via RSS en onze Klara-app.

Mulisch

In 2020 is het precies tien jaar geleden dat de Nederlandse schrijver Harry Mulisch overleed. Christophe Vekeman en Nicky Aerts grasduinen door zijn œuvre met een panel aandachtige Mulisch-lezers. Ze laten zich daarbij leiden door enkele markante uitspraken van de schrijver.

Dit programma werd opgenomen tijdens Klara in deSingel, op 1 februari 2020.

Presentatie: Nicky Aerts & Christophe Vekeman
Muziek: Patricia Beysens & Eddy Aelbrecht

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via mulisch@klara.be.

Van maandag 2 tot en met donderdag 5 november 2020, telkens van 17 tot 18u op Klara, klara.be en de Klara-app.

U kan de podcastversie van 'Mulisch' vinden via Apple Podcasts, iTunes, Google Podcasts, Spotify en uiteraard ook via RSS en onze Klara-app.