Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Op 23 november in 'Vrijdag': Klimaatverandering: eigen schuld, dikke bult?

Op 23 november in 'Vrijdag': Klimaatverandering: eigen schuld, dikke bult?Blijf verwonderd!

Naar aanleiding van Ecopolis (Kaaitheater): zijn wij, mensen, wel degelijk verantwoordelijk voor de klimaatverandering? Documentairemaker Marijn Poels raakte door zijn onderzoek in de war. Klimaatwetenschapper Wim Thiery en milieueconoom Aviel Verbruggen ontwarren de klimaatknoop.

The Uncertainty has settled

Vrijdag

Het duidingsprogramma van Klara: de zender blijft op zijn eigen kritische manier kijken naar de maatschappelijke, socio-economische en culturele actualiteit. Vrijdag voegt onbelichte perspectieven toe aan belangrijke debatten van de afgelopen week.

Annemie Peeters, die op Radio 1 vele luisteraars beroert met haar project 'fifty-fifty', presenteert vanaf 22 maart het programma Vrijdag op Klara. Door de afwezigheid van presentator Werner Trio werd het programma sinds december niet meer uitgezonden. In afwachting van zijn terugkeer neemt Radio 1-collega Annemie Peeters de presentatie over. In Vrijdag bevraagt ze elke week denkers, wetenschappers en journalisten over hun expertise en neemt samen met hen de actualiteit onder de loep. 

Presentatie: Werner Trio / Annemie Peeters

Samenstelling: Marc Van Rompaey

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via vrijdag@klara.be

Elke vrijdag van 17 tot 18 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 4 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.

En Vrijdag kan ook elke week gratis gedownload worden als podcast. Zo kan u een uitzending steeds bewaren voor later.