Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Donau-reis: volzet

Donau-reis: volzetBlijf verwonderd!

Vaar met Klara door de muzikale geschiedenis van Europa langs de prachtige Donau. Geniet van exclusieve privé-concerten van onder andere pianist Nikolaas Kende en violiste Jolente De Maeyer. En ontdek samen met de Klara-presentatoren Katelijne Boon (week 1), Mark Janssens (week 2) en Chantal Pattyn de schoonheid van Salzburg, Wenen, Bratislava en Boedapest.
© VRT rr

Reis met Klara over de Donau langs Wenen, Bratislava en Boedapest

Met Klara op reis

Schrijf je in voor een unieke Klara-reis:

  • Van 17 oktober tem 24 oktober 2020 – reis van 8 dagen/7 nachten - Vanaf € 2 410 / persoon
  • Van 24 oktober tem 31 oktober 2020 – reis van 8 dagen/7 nachten - Vanaf € 2 410 / persoon

De heen- en terugreis gebeuren per vliegtuig, ter plaatse verblijf je aan boord van de M/S Amadeus Elegant *****, behorend tot de top van de Europese rivierschepen. Ze biedt plaats aan maximaal 150 passagiers.

klik hier om de brochure in PDF-formaat te downloaden

© VRT rr / Geert Van Hoeymissen
Katelijne Boon

Jouw gezelschap aan boord:

Katelijne Boon (van 17 oktober tem 24 oktober 2020) volgde Germaanse Talen aan de KU Leuven, specialisatie computerlinguïstiek. Ze maakte van een late roeping een onstuitbare passie en werd in 2001 één van de stemmen van Klara. Daar presenteerde ze de voorbije 18 jaar een waaier aan programma's op alle momenten van de dag. Vandaag presenteert ze op zaterdagochtend De Liefhebber, waarin een centrale gast zijn liefde aan de klassieke muziek verklaart. In 2008 maakte ze voor het eerst kennis met de wereld van de televisie, toen ze Fred Brouwers mocht opvolgen als presentator in de Koningin Elisabethwedstrijd voor Canvas. 

© VRT rr
Mark Janssens

Mark Janssens (van 24 oktober tem 31 oktober 2020) was als tiener al geboeid door klassieke muziek en radio. Bij Klara en voorloper Radio 3 presenteerde hij heel diverse programma’s. Hij maakte ook reeksen over componisten zoals Benjamin Britten en Richard Wagner, en ontving in ‘Vlaamse Reuzen’ de grote namen van de oude muziek in Vlaanderen. Sinds enkele jaren presenteert hij elke weekdag het programma Maestro, waarin hij de luisteraar laat kennismaken met de belangrijkste klassiekers in uitvoeringen van vandaag en gisteren. Hij is ook jaarlijks te horen op de evenementen Iedereen Klassiek en de Klara Top 100.

© VRT rr
Chantal Pattyn

Chantal Pattyn is de netmanager van Klara en een voormalig radiopresentatrice van Studio Brussel en televisiepresentatrice van het TV1-programma De zevende dag. 

Sinds 2013 presenteert ze het kunstprogramma Pompidou, Klara’s dagelijkse ontmoeting met de wereld van de kunst.

© VRT rr
Nikolaas Kende & Jolente De Maeyer

Nikolaas Kende & Jolente De Maeyer
Jolente De Maeyer is eén van de meest toonaangevende Belgische violisten, geprezen om haar virtuositeit en haar doorleefde interpretaties. Ze is een zeer veelzijdige artieste, onderscheiden met verschillende prijzen en uitmuntende kritieken voor zowel haar optredens als haar opnames.
Pianist Nikolaas Kende wordt geroemd om zijn poëtisch spel en oprechte, passionele muzikaliteit. Kritieken prijzen zijn gevoelig en visionair muzikantschap. Als solist en als kamermuziek partner is hij een veel gevraagde pianist op de internationale podia. Jolente en Nikolaas treden al ruim 15 jaar samen op als duo en speelden in zowat alle grote Belgische concertzalen en op meerdere binnen- en buitenlandse festivals.

© VRT rr
Ga mee met Klara op reis

Inlichtingen & reservatie:

09 277 04 44 of per mail: gent@all-ways.be
All Ways Cruises Gent, Vrijdagmarkt 38.
Openingsuren: van maandag tot vrijdag, doorlopend van 09.00 tot 18.00 uur
.