Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
The Original Soundtrack genomineerd voor Prix Europa

The Original Soundtrack genomineerd voor Prix EuropaBlijf verwonderd!

Goed nieuws! The Original Soundtrack werd genomineerd voor de Prix Europa 2020, een van de belangrijkste Europese mediaprijzen.

Jeroen Struys en Robin Broos

In het programma laten Jeroen Struys en Robin Broos muziek horen die je terug katapulteert naar de meest onvergetelijke filmmomenten. Ze werden genomineerd voor hun special rond John Williams.

Samen met 13 andere Europese shows dingen Jeroen en Robin mee naar de prijs voor beste muziekprogramma. In totaal werden er 208 programma’s uit 28 landen genomineerd. 

De winnaars zullen op 27 oktober bekend worden gemaakt tijdens een online ceremonie. Meer weten? Bekijk de lijst met nominaties of surf naar www.prixeuropa.eu.

The Original Soundtrack met Jeroen Struys & Robin Broos

In 'The Original Soundtrack' laten Robin Broos en Jeroen Struys muziek horen die je terug katapulteert naar de meest onvergetelijke filmmomenten. En om het henzelf niet té gemakkelijk te maken, zoeken ze naar de mooiste muzikale thema’s binnen een bepaald onderwerp.

---

Deze week vieren de World Soundtrack Awards hun 20ste verjaardag, en dat kunnen Robin Struys en Jeroen Broos niet laten liggen! Ze vertellen in Espresso over fantastische soundtracks, die er niet zouden geweest zijn zonder de hulp van enkele straffe Belgen.

Als kers op de taart maken ze op 24 oktober een marathonuitzending met de beste filmmuziek, een hele dag lang live vanuit Gent. 

Presentatie: Robin Broos en Jeroen Struys

Productie: Rolly Smeets

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via soundtrack@klara.be

Alle afleveringen zijn beschikbaar als podcast, via Apple Podcasts, iTunes, Google Podcasts, Spotify, Soundcloud, Castbox, Stitcher, Overcast, Pocket Casts en RSS.