Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
The Original Soundtrack op Spotify: Robots

The Original Soundtrack op Spotify: RobotsBlijf verwonderd!

In 'The Original Soundtrack' gaan Jeroen Struys & Robin Broos tijdens de zomer elke zaterdagavond op zoek naar de mooiste muzikale thema’s uit de filmgeschiedenis. En die zoeken ze elke keer binnen een bepaald thema.

The Original Soundtrack op Spotify: Robots

In de derde aflevering op zaterdag 21 juli gaat het over robots. Vandaag staan we er van te kijken dat robots stilaan het werk van ons overnemen, maar de cinema heeft dat bijna honderd jaar geleden al voorspeld. Jeroen Struys en Robin Broos praten over films waarin robots een cruciale rol spelen. Van programmeerbare Mensch Machines die fysieke taken van ons overnemen, tot slimme toestellen die de keuzes voor ons maken.

En uiteraard hoort daar mooie muziek bij. De ene keer al wat zachtaardiger dan de andere keer, afhankelijk van het humeur van die robots in de desbetreffende film.

En die muziek kan u ook ontdekken via Spotify, dankzij onze afspeellijst.

Als u Spotify geïnstalleerd heeft, kan u hier doorklikken

Zoals u kan verwachten van 2 filmjournalisten, maken zij zelf nog extra materiaal aan voor hun kranten. Zo heeft Robin zijn bijdrages voor demorgen.be verpakt in een dossier, maar ook Jeroen zit niet stil, en biedt zijn artikels ook gebundeld aan op standaard.be

The Original Soundtrack met Jeroen Struys & Robin Broos over robots, op zaterdag 21 juli, van 18 tot 20 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 4 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.

Reageren kan via de reageerknop in de Klara-app of via soundtrack@klara.be, maar vermeld dan wel uw favoriete filmmuziek.

The Original Soundtrack met Jeroen Struys & Robin Broos

In 'The Original Soundtrack' laten Robin Broos en Jeroen Struys muziek horen die je terug katapulteert naar de meest onvergetelijke filmmomenten. En om het henzelf niet té gemakkelijk te maken, zoeken ze naar de mooiste muzikale thema’s binnen een bepaald onderwerp.

---

Deze week vieren de World Soundtrack Awards hun 20ste verjaardag, en dat kunnen Robin Struys en Jeroen Broos niet laten liggen! Ze vertellen in Espresso over fantastische soundtracks, die er niet zouden geweest zijn zonder de hulp van enkele straffe Belgen.

Als kers op de taart maken ze op 24 oktober een marathonuitzending met de beste filmmuziek, een hele dag lang live vanuit Gent. 

Presentatie: Robin Broos en Jeroen Struys

Productie: Rolly Smeets

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via soundtrack@klara.be

Alle afleveringen zijn beschikbaar als podcast, via Apple Podcasts, iTunes, Google Podcasts, Spotify, Soundcloud, Castbox, Stitcher, Overcast, Pocket Casts en RSS.