Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Oudejaers op z'n Grondelaers

Oudejaers op z'n GrondelaersBlijf verwonderd!

Als u leuk én legaal gezelschap zoekt voor oudejaarsavond, zoek dan niet verder maar zet KLARA op. Presentator Olav Grondelaers en zijn familie zorgen voor een bijzondere laatste avond van een al even bijzonder jaar.
Annick, Lena en Olav

Annick, Lena en Olav

Wat begon als een zot idee over ‘hoe kunnen we ervoor zorgen dat je met wat meer mensen kan vieren zonder dat er regels overtreden worden’ eindigde in een eenvoudige oplossing : door een andere familie via de radio te laten aanschuiven aan jullie feestdis.

Olav Grondelaers brengt zijn dochter Lena (19) en zijn echtgenote Annick (leeftijd strikt geheim) mee naar de studio in Brussel om daar samen oudejaarsavond te vieren. U kan alles meebeleven via de webcam: ze maken het gezellig in de studio, eten er, en tussendoor draaien ze de juiste muziek (gekozen door Greet Van ’T Veld) voor een warme avond die een bijwijlen kil jaar afsluit. Ze lezen ook berichtjes, wensen en overpeinzingen voor die binnenkomen via de Klara-app en kijken terug én vooruit. Vier mee met Oudejaers op z’n Grondelaers en sluit samen met Olav en zijn familie 2020 in schoonheid af!

Oudejaers op z’n Grondelaers, donderdag 31 december van 20u tot iets na middernacht.

Oudejaers op z'n Grondelaers

Als u leuk én legaal gezelschap zoekt voor oudejaarsavond, zoek dan niet verder maar zet Klara op. Presentator Olav Grondelaers en zijn familie zorgen voor een bijzondere laatste avond van een al even bijzonder jaar.Presentatie: Olav Grondelaers

Samenstelling: Greet Van't Veld

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via feest@klara.be

Luister op donderdag 31/12 van 20u00 tot middernacht. Nadien is de uitzending nog 24 uur lang te herbeluisteren via de site en de app.