Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Download de podcast van Berg en Dal met Ben Van Beneden

Download de podcast van Berg en Dal met Ben Van BenedenBlijf verwonderd!

Het is feest in Antwerpen. En Ben Van Beneden, , Rubens- aficionado, vierde op zondag 7 oktober 2018 mee in Berg en Dal.
Zelfportret Peter Paul Rubens(c) KIK-IRPA

Zelfportret Peter Paul Rubens

In Antwerpen – naar eigen zeggen – de meest uitgesproken barokke stad van de Lage Landen, neemt Rubens het voortouw. De meester leeft en inspireert. Nog tot begin volgend jaar pakt de stad uit met een gedurfd en overdadig programma dat oude en nieuwe barok doet clashen en borrelen. Waar Ben van Beneden, de directeur van het Rubenshuis nu woont, resideerde enkele eeuwen geleden Pieter Paul zelf. Welk gevoel geeft het om elke dag naar je kantoor te trekken en op die plekken te buffelen en achterover te leunen waar dat Antwerpse Barokgeweld ook zijn dagen doorbracht? Hoe Rubens is de directeur van het Rubenshuis zelf in het diepst van zijn gedachten?

Berg en Dal kan ook gedownload worden als podcast. Zo kan u een uitzending steeds bewaren voor later. Het voorbije seizoen is op die manier nog helemaal beschikbaar.

Of u kan deze aflevering ook via de audiospeler hieronder beluisteren of downloaden via een druk op de 'klik hier'-tekst onderaan de audiospeler.

Berg en Dal - podcast Ben Van Beneden - Zondag 7 oktober 2018
Klik hier om dit audiobestand te downloaden

Berg en Dal

Pat Donnez gaat met zijn gast een zeer persoonlijke ‘tour de force’ aan. Te vertrekken vanop een berg, of vanuit een dal.

Presentatie: Pat Donnez

Redactie / Montage: Suzanna Loyens

Samenstelling: Marc Vandemoortele

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via bergendal@klara.be

Elke zondag van 10 tot 11 op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 4 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.

En Berg en Dal kan ook gedownload worden als podcast. Zo kan u een uitzending steeds bewaren voor later.