Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Pat Donnez praat met chef-kok en wereldburger Seppe Nobels

Pat Donnez praat met chef-kok en wereldburger Seppe NobelsBlijf verwonderd!

“Ik hoop dat iedereen stilaan doorheeft dat de duurzame, groene keuken een permanentie moet worden.”
Pat Donnez en Seppe Nobels

Pat Donnez praat met Seppe Nobels

Probeer even in het hoofd te komen van chef-kok Seppe Nobels. Je hebt een florissant restaurant in Antwerpen. Kookt voor wereldleiders op het World Economic Forum in het mondaine Davos en bent kind aan huis in het tempelrestaurant van de Verboden stad in Beijing. Als klap op de vuurpijl krijg je je eerst groene Michelinster, maar je gooit het roer radicaal om. Je sluit de keuken van restaurant en je opent een pop-up in de Antwerpse haven om er met twaalf anderstalige nieuwkomers te gaan koken. Nu gij!

Berg en Dal met Seppe Nobels op 10 oktober van 10 tot 11 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 4 weken lang te herbeluisteren via de site en de Klara-app.
En Berg en Dal kan ook gedownload worden als podcast. Zo kan u een uitzending steeds bewaren voor later.

De Podcasts van Berg en Dal kan u vinden via Apple Podcasts, iTunes, Google Podcasts, Spotify, de Klara-app en via RSS in zo ongeveer alle andere toepassingen. De voorbije seizoenen zijn op die manier nog helemaal beschikbaar.

Berg en Dal

Pat Donnez gaat met zijn gast een zeer persoonlijke ‘tour de force’ aan. Te vertrekken vanop een berg, of vanuit een dal.

Presentatie: Pat Donnez

Redactie / Montage: Ditte De Neve

Samenstelling: Marc Vandemoortele

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via bergendal@klara.be

Elke zondag van 10 tot 11 op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 4 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.

En Berg en Dal kan ook gedownload worden als podcast. Zo kan u een uitzending steeds bewaren voor later.