Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Download de podcast van Berg en Dal met Lieven De Cauter

Download de podcast van Berg en Dal met Lieven De CauterBlijf verwonderd!

Cultuurfilosoof en activist Lieven De Cauter nadert de zestig en wil het kalmer aan gaan doen. Echt, wie gelooft die mens?
(c) Hoedgekruid

(c) Hoedgekruid

Lieven De Cauter nadert de zestig en wil het kalmer aan gaan doen. Echt, wie gelooft die mens? Vanaf z’n vijftiende combineert deze bezige bij studeren, schrijven en actie voeren. Poëzie, Plato, Pinochet. Al in het college van het West-Vlaamse Tielt voerde hij actie tegen het beleid van de Chileense dictator Augusto Pinochet. En zijn boosheid – sommigen noemen het een cholerische aandoening – werd er niet minder om. In zijn nieuwe boek Van de Grote Woorden en de Kleine Dingen probeert De Cauter de handen van de poëzie, de filosofie en het actievoeren op zijn ene buik te leggen.

Deze aflevering is tot en met zaterdag 23 juni 2018 herbeluisterbaar via klara.be en de Klara-app én is ook beschikbaar als podcastOp die manier kan u uitzendingen ook downloaden en bewaren voor later. 

Of u kan deze aflevering ook via de audiospeler hieronder beluisteren of downloaden via een druk op de 'klik hier'-tekst onderaan de audiospeler.

Berg en Dal - podcast: Lieven De Cauter - Zondag 20 mei 2018
Klik hier om dit audiobestand te downloaden

Berg en Dal

Pat Donnez gaat met zijn gast een zeer persoonlijke ‘tour de force’ aan. Te vertrekken vanop een berg, of vanuit een dal.

Presentatie: Pat Donnez

Redactie / Montage: Rolly Smeets

Samenstelling: Marc Vandemoortele

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via bergendal@klara.be

Elke zondag van 10 tot 11 op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 4 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.

En Berg en Dal kan ook gedownload worden als podcast. Zo kan u een uitzending steeds bewaren voor later.