Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Download de podcast van Berg en Dal met Ariane Bazan

Download de podcast van Berg en Dal met Ariane BazanBlijf verwonderd!

Pat Donnez sprak op zondag 28 oktober 2018 met hoogleraar neuropsychoanalyse en opiniemaakster, Ariane Bazan: 'Euthanasie vanwege eenzaamheid? Verschrikkelijk!'
Ariane Bazan(c) Ariane Bazan

Ariane Bazan

We hebben meer menselijkheid nodig in de psychische gezondheidszorg, zegt Bazan. Op 21 juli in Brussel geboren van een Vlaamse moeder en een Franstalig Brusselse vader, op de dag dat heel België blijer was met de zege van Eddy Merckx op de Ronde van Frankrijk dan met de maanlanding, met een leven over de taalgrens heen, zij het in Vlaanderen, Brabant of Henegouwen, en met een studieloopbaan in Gent en een professionele loopbaan nu en Français à Bruxelles. “Sire, uw land was misschien een kunstmatige constructie,” zegt ze, “maar ondertussen ben ik van uw land.”

Berg en Dal kan ook gedownload worden als podcast. Zo kan u een uitzending steeds bewaren voor later. Het voorbije seizoen is op die manier nog helemaal beschikbaar.

Of u kan deze aflevering ook via de audiospeler hieronder beluisteren of downloaden via een druk op de 'klik hier'-tekst onderaan de audiospeler.

Berg en Dal - podcast Ariane Bazan - Zondag 28 oktober 2018
Klik hier om dit audiobestand te downloaden

Berg en Dal

Pat Donnez gaat met zijn gast een zeer persoonlijke ‘tour de force’ aan. Te vertrekken vanop een berg, of vanuit een dal.

Presentatie: Pat Donnez

Redactie / Montage: Rolly Smeets

Samenstelling: Marc Vandemoortele

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via bergendal@klara.be

Elke zondag van 10 tot 11 op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 4 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.

En Berg en Dal kan ook gedownload worden als podcast. Zo kan u een uitzending steeds bewaren voor later.