Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Pat Donnez praat met Ruslandkenner Pieter Waterdrinker

Pat Donnez praat met Ruslandkenner Pieter WaterdrinkerBlijf verwonderd!

“Historisch besef is primordiaal en gaat er tegenwoordig op achteruit. De parate kennis die we nodig hebben om te kunnen reflecteren op wat er in de wereld gebeurt is minder geworden. Er is nu wel het internet, maar als dat uitvalt zijn we leeg.”
Pieter WaterdrinkerJulia Klotchkova

Pieter Waterdrinker

Pieter Waterdrinker woont in Moskou. In zijn weinig aan de verbeelding latende autobiografische roman Tsjaikovskistraat 40 neemt hij de lezer mee op een duizelingwekkende trip door de Russische geschiedenis en door zijn eigen leven. Zijn laatste roman, De rat van Amsterdam, is een vlijmscherp en vernietigend portret van het huidige Nederland en Europa op drift. Stilistisch spierballenvertoon. Maar ook – gelukkig – een zinderendverhaal over liefde, altijd maar de liefde, het eeuwige verlangen en geluk.

Berg en Dal met Pieter Waterdrinker op 30 januari van 10 tot 11 uur op Klara, klara.be en de Klara-app. Nadien kan je de podcast van het gesprek herbeluisteren in de VRT NU-app.

Berg en Dal

Pat Donnez gaat met zijn gast een zeer persoonlijke ‘tour de force’ aan. Te vertrekken vanop een berg, of vanuit een dal.

Presentatie: Pat Donnez

Redactie / Montage: Suzanna Loyens

Samenstelling: Marc Vandemoortele

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via bergendal@klara.be

Elke zondag van 10 tot 11 op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 4 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.

En Berg en Dal kan ook gedownload worden als podcast. Zo kan u een uitzending steeds bewaren voor later.