Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Pat Donnez praat met vice-premier en fertiliteitsspecialiste Petra De Sutter

Pat Donnez praat met vice-premier en fertiliteitsspecialiste Petra De SutterBlijf verwonderd!

"Muziek is de zuurstof voor mijn ziel"
Petra De Sutter en Pat Donnez© Elisabeth Tu

Petra De Sutter en Pat Donnez

Hoe wordt een gynaecologe en fertiliteitsspecialiste begot vice-eersteminister? Doe je dat echt uit vrije wil? En bestaat er in dat drukke bestaan zoiets als melancholie naar weleer? Petra De Sutter noemt zichzelf vandaag een gelukkige vrouw, partner, ouder en professional. Was dat altijd zo en vooral: waar haal je de veerkracht en het doorzettingsvermogen vandaan om te worden wie je bent?

Berg en Dal met Petra De Sutter op 6 juni van 10 tot 11 uur op Klara, klara.be en de Klara-app. Nadien is de uitzending nog 4 weken lang te herbeluisteren via de site en de Klara-app. En Berg en Dal kan ook gedownload worden als podcast. Zo kan u een uitzending steeds bewaren voor later.

De Podcasts van Berg en Dal kan u vinden via Apple Podcasts, iTunes, Google Podcasts, Spotify, de Klara-app en via RSS in zo ongeveer alle andere toepassingen. De voorbije seizoenen zijn op die manier nog helemaal beschikbaar.

U kan deze aflevering ook via de audiospeler hieronder beluisteren of downloaden via een druk op de 'klik hier'-tekst onderaan de audiospeler.

Berg en Dal

Pat Donnez gaat met zijn gast een zeer persoonlijke ‘tour de force’ aan. Te vertrekken vanop een berg, of vanuit een dal.

Presentatie: Pat Donnez

Redactie / Montage: Suzanna Loyens

Samenstelling: Marc Vandemoortele

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via bergendal@klara.be

Elke zondag van 10 tot 11 op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 4 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.

En Berg en Dal kan ook gedownload worden als podcast. Zo kan u een uitzending steeds bewaren voor later.