Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Podcast 'Rebelse Ritmes' - Aflevering 8

Podcast 'Rebelse Ritmes' - Aflevering 8Jazz

Neutrale jazz. Na vier jaar neutraliteit brengt de jazz in Denemarken heel wat verbazing teweeg. Voor de Nederlandse schilder Piet Mondriaan biedt de jazz de mogelijkheid van een nieuwe ordening van het leven.
Mondriaan - Foxtrot

Mondriaan - Foxtrot

Abonneer u op deze podcast via iTunes en/of RSS of herbeluister de integrale achtste aflevering via onderstaande audiospeler.

>> Klik hier en abonneer u op 'Rebelse Ritmes' via iTunes

>> Klik hier en abonneer u op 'Rebelse Ritmes' via RSS

Podcast Rebelse Ritmes - aflevering 8

Trouwens, we besteden niet alleen aandacht aan '100 jaar Jazz" op de radio en in deze podcast, maar ook via onze online tijdslijn. (link opent in nieuw venster)

100 jaar jazzgeschiedenis samenvatten is niet eenvoudig. We pretenderen dan ook absoluut niet dat dit dé beste nummers zijn uit die 100 jaar. Maar we hopen alleen dat deze selectie een mooi basisoverzicht geeft. We bieden deze nummers aan als een leidraad, die hopelijk de aanzet kan zijn om zelf nog verder rond te surfen. Veel luisterplezier!

Navigeer langs de tijdslijn via de pijltjes, en klik per nummer op het 'oogje'. Dan krijgt u per nummer een pak extra muzikale informatie, en een link naar YouTube of Spotify (indien beschikbaar)