Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Podcasts en downloads

Podcasts en downloadsBlijf verwonderd!

Een aantal van de Klara-programma's worden als podcast aangeboden. We bieden podcasts aan via iTunes. maar beschikt u niet over dat programma of wenst u géén gebruik te maken van dat programma, dan kunt u ook de RSS-url's gebruiken.
Foto van een laptop en een iPod

Podcasts en downloads

VERNIEUWD

We hebben deze pagina grondig onder handen genomen. We bieden het overzicht van de podcasts voortaan in chronologische én alfabetische volgorde aan, we hebben de iTunes-linken en de RRS-feeds uit mekaar gehaald om verwarring te voorkomen en we hebben een pagina met 'Veelgestelde vragen' toegevoegd.

VEELGESTELDE VRAGEN

Dus: bent u nog niet zo vertrouwd met podcasts? Klik dan hier en neem een kijkje in de lijst met veelgestelde vragen

Blijft u dan toch nog met vragen zitten? Stuur dan een berichtje via de reageerknop in de Klara-appOf via podcasts@klara.be

ITUNES OF RSS?

Hieronder ziet u 2 blokjes. Daarmee kan u kiezen voor de iTunes-info of de RSS-info.

Beschikt u over iTunes (dat kan op Windows zijn, op Mac, op toestellen met iOS zoals de iPhone en de iPad), dan kiest u hieronder uiteraard voor de iTunes-optie.
Die kan u ook kiezen, als u nog niet over iTunes beschikt, maar wel werkt op een toestel waarop het programma geïnstalleerd kan worden, en u dat ook wilt doen.

Beschikt u niet over iTunes of wenst u géén gebruik te maken van dat programma, dan klikt U door naar de RSS-info. Daarmee kan u perfect alle podcasts vinden die ook op iTunes staan. Er er zijn op die pagina zelfs nog een aantal oudere podcasts te vinden, die niet meer via iTunes beschikbaar zijn. Alleen heeft u dan alternatieve programma's nodig, een beetje afhankelijk van toestel. Maar al die programma's hebben 1 ding gemeen: met de informatie op de RSS-pagina kunnen ze allemaal overweg.

Veel luisterplezier!