Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Podcasts en downloads

Podcasts en downloadsBlijf verwonderd!

Een aantal van de Klara-programma's worden als podcast aangeboden. We bieden podcasts aan via Apple Podcasts, iTunes, Google Podcasts en Spotify, maar beschikt u niet over die programma's of wenst u géén gebruik te maken van dat programma of provider, dan kunt u al onze podcasts ook vinden in andere podcast-apps. Dat kan door gebruik te maken van RSS. Of u kan ze rechtstreeks downloaden via de site.
Foto van een laptop en een iPod

Podcasts en downloads

VERNIEUWD

We hebben deze pagina grondig onder handen genomen. We bieden het overzicht van de podcasts voortaan in chronologische én alfabetische volgorde aan, we hebben de iTunes-linken en de RRS-feeds uit mekaar gehaald om verwarring te voorkomen en we hebben een pagina met 'Veelgestelde vragen' toegevoegd.

VEELGESTELDE VRAGEN

Dus: bent u nog niet zo vertrouwd met podcasts? Klik dan hier en neem een kijkje in de lijst met veelgestelde vragen

Blijft u dan toch nog met vragen zitten? Stuur dan een berichtje via de reageerknop in de Klara-appOf via podcasts@klara.be

ITUNES, GOOGLE PODCASTS, DOWNLOADS OF RSS?

Hieronder ziet u 4 blokjes. Daarmee kan u kiezen voor de iTunes-infode RSS-info, info over downloads via de site én via Google Podcasts

Beschikt u over iTunes (dat kan op Windows zijn, op Mac, op toestellen met iOS zoals de iPhone en de iPad), dan kiest u waarschijnlijk best voor de iTunes-optie.
Die kan u ook kiezen, als u nog niet over iTunes beschikt, maar wel werkt op een toestel waarop het programma geïnstalleerd kan worden, en u dat ook wilt doen.

Beschikt u niet over iTunes of wenst u géén gebruik te maken van dat programma, dan klikt U door naar de RSS-info. Daarmee kan u perfect alle podcasts vinden die ook op iTunes staan. Er er zijn op die pagina zelfs nog een aantal oudere podcasts te vinden, die niet meer via iTunes beschikbaar zijn. Alleen heeft u dan alternatieve programma's nodig, een beetje afhankelijk van toestel. Maar al die programma's hebben 1 ding gemeen: met de informatie op de RSS-pagina kunnen ze allemaal overweg.

Verder bieden we nieuwe podcasts nu ook allemaal downloadbaar via de site aan.

En we zijn alvast aanwezig op het nieuwe Google Podcasts-platform, maar daar brengen we nog optimalisaties aan. 

Veel luisterplezier!