Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
📲 Pompidou dinsdag 26 november 2019

📲 Pompidou dinsdag 26 november 2019Kunst & Cultuur

Chantal Pattyn ontvangt vandaag Eva Cools, die het zal hebben over haar debuutfilm ‘Cleo’. Ook Jan Lauwers, Maarten Seghers en Grace Ellen Barkey schuiven vandaag mee aan tafel, om het te hebben over de nieuwe voorstellingen van Needcompany en December Dance 19.
Eva CoolsJennifer Kesteleyn

Eva Cools

Eva Cools debuteert met haar eerste langspeelfilm ‘Cleo’. Ze schreef zelf het scenario over een jonge vrouw die haar ouders verliest in een tragisch verkeersongeval. Na drie jaar kreeg Eva Cools eindelijk de kans om haar scenario te verfilmen en te tonen op het witte doek. ‘Cleo’ is vanaf 27 november te zien in alle zalen.

Jan Lauwers, Maarten Seghers en Grace Ellen Barkey, ofwel: Needcompany. Zij zijn in december curator van het Brugse festival December Dance. Hierop nodigen ze kunstenaars en gezelschappen uit om nieuwe stukken te tonen, en zullen ook een aantal van hun eigen voorstellingen te zien zijn. December Dance loopt van 5 tot 15 december in het Concertgebouw.

Podcast Pompidou - dinsdag 26 november 2019
Klik hier om dit audiobestand te downloaden

Pompidou

Klara’s dagelijkse ontmoeting met de wereld van de kunst. Chantal Pattyn en Heleen Debruyne brengen uiteenlopende gasten rond de tafel onder het motto ‘Alles voor de kunst!’

Presentatie: Chantal Pattyn / Heleen Debruyne

Samenstelling: Chantal Pattyn

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via pompidou@klara.be

Van maandag tot en met donderdag, telkens van 17 tot 18 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.