Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Pompidou dinsdag 5 februari 2019

Pompidou dinsdag 5 februari 2019Kunst & Cultuur

Nicky Aerts praat met schrijver Donald Niedekker. Verder Christophe Vekeman over Patrick Modiano en Karen Billiet over de film 'Werk ohne Autor'.
Koppernik

Donald Niedekker, Wolken & c.

In Wolken & c. brengt Donald Niedekker verslag uit van drie jaar omzwervingen door Europa. Hij tekende mijmeringen op tussen kust en platteland, tussen een Noord eiland, Odessa en Den Haag. Het boek verscheen bij Koppernik.

Uitgeverij Vleugels verzamelde in de bundel Blue Aloha vijf korte prozawerken van Nobelprijswinnaar Patrick Modiano. Christophe Vekeman las het boek.

Florian Henckel von Donnersmarck baseerde zich voor zijn nieuwe film Werk ohne Autor op het leven van kunstenaar Gerhard Richter. Maar Karen Billiet zag vooral een film over hoe Duitsland zich probeerde te herpakken na de Tweede Wereldoorlog.

Volgt u Pompidou al via Facebook en Instagram?

Klik hier en bekijk wat Pompidou te bieden heeft op Facebook
Klik hier en bekijk wat Pompidou te bieden heeft op Instagram

Download de podcast

Deze aflevering is tot 2 weken na de uitzending herbeluisterbaar via de Klara-app én is ook beschikbaar als podcast. Op die manier kan u uitzendingen ook downloaden en bewaren voor later.

De podcasts van Pompidou kan u vinden via Apple Podcasts, iTunes, Google Podcasts en via RSS in zo ongeveer alle andere toepassingen. 

Of u kan deze aflevering ook via de audiospeler hieronder beluisteren of zeer eenvoudig downloaden via een druk op de 'klik hier'-tekst onderaan de audiospeler.


Podcast Pompidou - Dinsdag 5 februari 2019
Klik hier om dit audiobestand te downloaden

Pompidou

Klara’s dagelijkse ontmoeting met de wereld van de kunst. Chantal Pattyn en Nicky Aerts brengen uiteenlopende gasten rond de tafel onder het motto ‘Alles voor de kunst!’

Presentatie: Chantal Pattyn / Heleen Debruyne

Samenstelling: Chantal Pattyn

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via pompidou@klara.be

Van maandag tot en met donderdag, telkens van 17 tot 18 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.